Veranda en Carport Venray met of zonder zonwering
Robert Klomp Veranda's & Zonwering
Veranda afronding boven     Veranda afronding boven

 

HOME

NIEUWS

VERANDA OFFERTE

BINNENZONWERING

- door renovatie van de Zuivelweg was onze showroom 31 mei niet bereikbaar. Vanaf 1 juni weer wel via rijplaten. Je kunt ook altijd een afspraak maken: 06-42298703
- nu nog enkele weken op elke vrijdagmiddag en zaterdagmorgen aan de Zuivelweg en voor 1 juli betrekken we onze nieuwe showroom aan de Bleek 27 in Venray!

Robert Klomp ook voor gevelbekleding

Gevelbekleding zorgt voor bescherming en verfraaiing van een woning of gebouw.
Vanuit het verleden worden veel natuurproducten gebruikt als gevelbekleding met als nadeel dat deze moeten worden onderhouden en geschilderd.
Bij natuurproducten, zoals hout is dit een continu proces dat nooit stopt. Robert Klomp werkt allÚÚn met duurzame gevelpanelen die nagenoeg geen onderhoud vereisen en nooit hoeven te worden geschilderd.
Een groot voordeel voor u is dat de gevel kostenbesparend is.

Een Milyt gevel versiert het huis

Zoals bij al onze producten staat ook bij gevelbekleding kwaliteit voorop. Hiervoor rekenen wij op de kwaliteit van Milyt« gevelpanelen. Deze worden gemaakt van gerecycled kunststof en zijn compleet ongevoelig voor vocht of warmte. Van kromtrekken is dan ook geen sprake, hetgeen bij reguliere gevelbekleding helaas vaak het geval is.

Deze Milyt« gevelbekleding is leverbaar

in een uitgebreid kleuren- en natuurgetrouw houtstructuur-pallet. Misschien wel het grootste voordeel voor ˙ als consument is dat deze gevelbekleding compleet onderhoudsvrij is. Zowel de verkoop, productie als wel de montage hebben wij in eigen beheer, dus van enig kwaliteitsverlies door derden is geen sprake!

Woning-, recreatie- en utiliteitsbouw

Deze gevelbekleding is uitermate geschikt voor toepassing bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie- en utiliteitsbouw als gevelafwerking, dakrand, dakoverstek, boeiboord, gootafwerking, luifel, puivulling of borstwering. Voor een mooi aanzicht kan de gevelbekleding zonder naden in maximale lengten van zes meter worden gemonteerd.

Nationaal pakket Duurzaam bouwen

Milyt« gevelbekleding voldoet aan de eisen van het Nationaal pakket Duurzaam bouwen. Door het gebruik van gerecycled kunststof wordt het milieu ontlast en kunt u met een gerust hart genieten van uw nieuwe gevelbekleding.

zonnescherm Horst en Venlo

 

zonwering helmond en Mierlo

 

zonnescherm Deurne en Venray

 

HOME veranda carport serre rolluik en zonwering     veranda carport serre rolluik en zonwering
De showroom gaat verhuizen, maar nu nog op vrijdagmiddag en zaterdagochtend aan de Zuivelweg 2a in Leunen of op afspraak: 06-42298703