Veranda en Carport Venray met of zonder zonwering
Robert Klomp Veranda's & Zonwering
Veranda afronding boven     Veranda afronding boven

 

HOME

NIEUWS

VERANDA OFFERTE

BINNENZONWERING

- De showroom gaat verhuizen, daarom tot 1 maart 2024 ALLEEN op afspraak: 06-4229870 - Vanaf 1 maart 2024 is onze showroom weer open, maar nog aan de Zuivelweg 2a in Leunen

Robert Klomp ook voor gevelbekleding

Gevelbekleding zorgt voor bescherming en verfraaiing van een woning of gebouw.
Vanuit het verleden worden veel natuurproducten gebruikt als gevelbekleding met als nadeel dat deze moeten worden onderhouden en geschilderd.
Bij natuurproducten, zoals hout is dit een continu proces dat nooit stopt. Robert Klomp werkt allÚÚn met duurzame gevelpanelen die nagenoeg geen onderhoud vereisen en nooit hoeven te worden geschilderd.
Een groot voordeel voor u is dat de gevel kostenbesparend is.

Een Milyt gevel versiert het huis

Zoals bij al onze producten staat ook bij gevelbekleding kwaliteit voorop. Hiervoor rekenen wij op de kwaliteit van Milyt« gevelpanelen. Deze worden gemaakt van gerecycled kunststof en zijn compleet ongevoelig voor vocht of warmte. Van kromtrekken is dan ook geen sprake, hetgeen bij reguliere gevelbekleding helaas vaak het geval is.

Deze Milyt« gevelbekleding is leverbaar

in een uitgebreid kleuren- en natuurgetrouw houtstructuur-pallet. Misschien wel het grootste voordeel voor ˙ als consument is dat deze gevelbekleding compleet onderhoudsvrij is. Zowel de verkoop, productie als wel de montage hebben wij in eigen beheer, dus van enig kwaliteitsverlies door derden is geen sprake!

Woning-, recreatie- en utiliteitsbouw

Deze gevelbekleding is uitermate geschikt voor toepassing bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie- en utiliteitsbouw als gevelafwerking, dakrand, dakoverstek, boeiboord, gootafwerking, luifel, puivulling of borstwering. Voor een mooi aanzicht kan de gevelbekleding zonder naden in maximale lengten van zes meter worden gemonteerd.

Nationaal pakket Duurzaam bouwen

Milyt« gevelbekleding voldoet aan de eisen van het Nationaal pakket Duurzaam bouwen. Door het gebruik van gerecycled kunststof wordt het milieu ontlast en kunt u met een gerust hart genieten van uw nieuwe gevelbekleding.

zonnescherm Horst en Venlo

 

zonwering helmond en Mierlo

 

zonnescherm Deurne en Venray

 

HOME veranda carport serre rolluik en zonwering     veranda carport serre rolluik en zonwering
De showroom gaat verhuizen, daarom tot 1 maart 2024 ALLEEN op afspraak: 06-4229870