Veranda en Carport Venray met of zonder zonwering
Robert Klomp Veranda's & Zonwering
Veranda afronding boven     Veranda afronding boven

 

HOME

NIEUWS

VERANDA OFFERTE

BINNENZONWERING

- door renovatie van de Zuivelweg was onze showroom 31 mei niet bereikbaar. Vanaf 1 juni weer wel via rijplaten. Je kunt ook altijd een afspraak maken: 06-42298703
- nu nog enkele weken op elke vrijdagmiddag en zaterdagmorgen aan de Zuivelweg en voor 1 juli betrekken we onze nieuwe showroom aan de Bleek 27 in Venray!

Carports


Gemak

Passend in elke situatie
Een carport vrijstaand, geschakeld of aangebouwd. Misschien wel samen met de buren. Dankzij het doordachte systeem bouwt Robert Klomp de meest uiteenlopende overkappingen in zeer korte tijd. Door gebruik van een transparant dak is er nagenoeg geen lichtverlies. De flexibiliteit van het systeem is de basis van de stelling dat echt alles kan. Door het gebruik van duurzaam en degelijk materiaal heeft u er lang plezier van.
Ongekende mogelijkheden in allerlei maten en kleuren. Ieder gebouw heeft zijn eigen karakter. Wij maken carports voor elke situatie. Zorgvuldig geproduceerd en wanneer u het wilt ook gemonteerd.

Profielsysteem

Het frame van de carport bestaat uit een uniek profielsysteem van duurzaam aluminium en kan worden gepoedercoat in iedere RAL-kleur. Gepoedercoat aluminium is slagvast en slijtvast en is bovendien goed bestand tegen uv-licht en corrosie. Hierdoor hebben onze carports een zeer lange levensduur.

beglazing

De carport kan uitgevoerd worden met
- Lexan Thermoclear Plus 2UV 10 mm Polycarbonaat (2TS), kleur helder of opaal. De dubbelwandige plaat is aan beide zijden uv-bestemdig en is onder extreme omstandigheden praktisch onbreekbaar. Daarmee is deze kunststof beglazing sterker dan glas.
- Of, indien u dit wenst, 4 mm gehard glas.

Maatvoering

De boogcarport is leverbaar in maar liefst 9 verschillende varianten:
De enkele boog, de dubbele boog en de dubbele boog met verzwaarde ligger zonder staanders in het midden. Deze drie modellen zijn bovendien uitvoerbaar als kopaanbouw, zijaanbouw en vrijstaand.
Hieronder ziet u de principetekeningen van het carport systeem.

Enkel of dubbel vrijstaand

Enkel of dubbel kopaanbouw

Enkel of dubbel zijaanbouw

Levertijd

Circa 6 weken na opdracht. Desgewenst kunnen wij de montage verzorgen.

Garantie

10 jaar op de constructie.

Vergunning

Wilt u informatie over het wel of niet vergunningvrij bouwen, neem een kijkje op de website van Vrom. Als vergunningplicht van toepassing is, kunnen wij wellicht het een en ander voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op. Vraag ons vrijblijvend advies.

carport gebogen glazen dak Venray en Venlo

 

carport gebogen glas Horst Limburg

 

deurluifel Venlo en Horst

 

Carport Helmond, Boxmeer en Mierlo

 

HOME veranda carport serre rolluik en zonwering     veranda carport serre rolluik en zonwering
De showroom gaat verhuizen, maar nu nog op vrijdagmiddag en zaterdagochtend aan de Zuivelweg 2a in Leunen of op afspraak: 06-42298703