Veranda en Carport Venray met of zonder zonwering
Robert Klomp Veranda's & Zonwering
Veranda afronding boven     Veranda afronding boven

 

HOME

NIEUWS

VERANDA OFFERTE

BINNENZONWERING

- Het hele jaar elke vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend. Van maart t/m oktober ook elke zaterdag 9.00 uur tot 13.00 uur geopend.. Maandag tot en met donderdag op afspraak: 06-42298703

Robert Klomp Zonwering uit Venray levert al jaren een breed assortiment zonweringen:


Wij leveren en monteren diverse typen buitenzonwering: uitvalschermen, knikarmschermen, screens, markiezen, rolluiken, verandazonwering. Buitenzonwering heeft een aantal doelen: het weren van warmte en hinderlijk zonlicht, het verduisteren van een ruimte of natuurlijk de uitstraling van uw huis of kantoorpand.

Uitvalschermen

Het voornaamste doel van een uitvalscherm is het voorkomen van directe zonnestraling op een vensterglas. Daarnaast blijft het uitzicht met de buitenwereld bestaan en oogt het bijzonder fraai aan de buitenkant van een huis of gebouw. Vraag naar de diverse opties en mogelijkheden.

Knikarmschermen

Knikarmschermen hebben veel voordelige functies. Door de functionele knikarm zijn ze bijvoorbeeld ideaal boven een terras met openslaande deuren. Wanneer u het scherm helemaal heeft uitgedraaid (handmatig of elektrisch) heeft u een volledig vrije doorloop. Robert Klomp heeft diverse knikarmschermen in het uitgebreide assortiment.

Kijk hier hoe uw kleurkeuze uitvalt

Alle kleurenstalen van onze toeleverancier Tibelly zijn vanaf nu op deze site te zien. Op de geheel vernieuwde schermselector kan men nu bovendien alle collecties configureren! Hiermee heeft Tibelly de meest complete buitenzonwering doekselector die er bestaat in de markt. De selector heet "zoek uw doek" waar men naar de betreffende collectie gaat. Wij zijn erg blij met het resultaat, door op onderstaande link te klikken ziet u waarom.
ZOEK EEN DOEK

Markiezen

Markiezen zijn niet alleen zeer functioneel, maar ook bijzonder decoratief en sfeervol. De gezellige vormgeving geeft een woning, bedrijfs- of kantoorpand nét dat beetje extra uitstraling. Daarnaast heeft een markies ook een extra functie: door de gesloten zijkanten wordt ook de zijdelingse zoninval geweerd. Wij kunnen diverse markiezen, in verschillende soorten en maten leveren en monteren.

Zonwering op een Veranda

Een verandazonwering wordt op een bestaande veranda geplaatst. Ze absorberen zonnestralen, maar laten wel een plezierige hoeveelheid licht door. Dit zorgt voor een constante, aangename temperatuur in uw veranda.

Vrijstaande zonwering in plaats van een Veranda

Een Giotto Plus vrijstaande zonwering laat u alleen uitrollen als u het nodig heeft. Dus géén dak als u er geen behoefte aan heeft en een extra diepe luifel tegen de zonnestralen als u het wilt.

zonnescherm Horst en Venlo

 

zonwering helmond en Mierlo

 

zonnescherm Deurne en Venray

 

knikarm zonnescherm Eindhoven en Nunen

 

HOME veranda carport serre rolluik en zonwering     veranda carport serre rolluik en zonwering
Het hele jaar vrijdags van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend. Van maart t/m oktober ook elke zaterdag 9.00 uur tot 13.00 uur geopend. Maandag tot en met donderdag op afspraak: 06-42298703